Om oss

Hej, här är lite om teamet och värderingarna bakom Halsabladet.se

Naturen i oss och vi i naturen – det är utgångspunkten för den här webbplatsen. Vi är en liten grupp som brinner för hälsa, natur, sinne och kropp, och vi vill dela vår passion med dig.

Syftet med den här sidan är att inspirera till och dela med sig av god och hälsosam information, idéer, kunskap och intresse. Freja är den som skriver de flesta artiklarna på webbplatsen. Vi delar med oss av länkar till ställen där du kan hitta produkter som vi själva tycker är bra och nyttiga.

Teamet på Halsabladet

Freja

Freja har varit intresserad av hälsa och natur under de senaste 15 åren och tycker nu att det är lämpligt att dela med sig av sina kunskaper. Artiklarna är tänkta som inspiration och kunskapsutbyte. Du är alltid välkommen att lämna en kommentar eller en hälsning. Om den är länkad till en specifik artikel kan du lägga till din kommentar i kommentarsfältet längst ner i artikeln.

Senaste inlägg av Freja:

Mads

Mads är en aktiv man med smak för styrke- och konditionsträning i synnerhet. Han lever ett i stort sett hälsosamt liv utan att vara fanatisk. Filosofin är att ett gott liv lever i balans med utrymme för att ta hand om både kropp och själ – och att njuta av alla goda saker i världen.

Senaste inlägg av Mads:

  Vi försöker täcka ett brett spektrum av ämnen och skriva artiklar om vad som händer inom hälsovården. Samtidigt är det viktigt för oss att inte bara skriva om de populära trenderna, utan att gräva och hitta de mer bortglömda och förbisedda, men goda, gamla och solida hälsoråden och kunskaperna.

  Urvalet av artiklar kommer också att påverkas av vad vi personligen tycker är intressant och användbart.

  Den information, de råd och den kunskap som du hittar på den här webbplatsen ska aldrig hindra dig från att gå till en läkare om du har sjukdomssymptom. Den här sidan är tänkt som en vänlig tjänst för kunskapsutbyte, men ingen av oss är läkare eller hälsovårdspersonal, och vi skulle alltid själva söka läkarhjälp om vi såg några tecken på sjukdom.

  Du är självklart välkommen att dela våra artiklar med andra. Om du använder utdrag ur våra artiklar vill vi att du nämner oss.

  Om du har några ämnen som du vill att vi ska skriva om är du välkommen att skicka en förfrågan till oss. Vi ska titta på det.

  I allmänhet vill vi vara i kontakt med våra läsare, så håll dig inte tillbaka.

  Ha kul och ta hand om dig själv och naturen, med kärlek från Halsabladet.

  Rekalme ansvarsfriskrivning:

  Halsabladet är en del av Move Marketing Co., Ltd. och är reklamfinansierat via reklamlänkar till olika partners.

  Vi stöder:

  Et sundt arbejdsmiljø