Test av nästrimmer – Gör slut på de oönskade näshåren

Synligt näshår är en av de största avstängningarna hos det motsatta könet. Dessutom är långt hår bara irriterande i allmänhet. Av samma anledning trimmar män i nästan alla åldrar sina näshår.

Om produkterna i den här artikeln

Oönskat hår är inte roligt. Men håret på ditt huvud växer och kan därför växa okontrollerat om du inte trimmar det. I den här artikeln har vi därför fokuserat på lättanvända apparater som kan skära effektivt. Samtidigt har vi uppmärksammat maskinernas konstruktion, eftersom det här är groomingverktyg som måste kännas bra i handen och vara ordentligt robusta.

Samtidigt vet vi att få människor vill spendera för mycket pengar på en näshårtrimmer, så vi har tittat på produkter till ett konkurrenskraftigt pris.

Observera att produkterna till och med har extra tillbehör medföljer! Det betyder att du kan trimma inte bara näsan utan – beroende på modell – även öronen, ögonbrynen eller skägglinjen.

Hitta den bästa trimmern för näshår nedan.

Bästa värde för pengarna

Njord 5-i-1 detaljtrimmer

Det skandinaviska märket Njord har tagit fram ett praktiskt 5-i-1-set som är perfekt för att få grepp om vilda hårstrån.

Setet består av en maskin med så många som 5 utbytbara huvuden med olika trimningsfunktioner. Detta gör den till en praktisk lösning som hjälper till att göra precisionssåning med mycket större noggrannhet än vad till exempel en traditionell trimmer kan göra.

Maskinen drivs av klassiska AA-batterier och kan inte laddas, men det är helt normalt för den här typen av produkter. Faktum är att du får en näshårtrimmer som kan använda samma batteri under lång tid och fortfarande har tillräckligt med kraft i motorn för att klippa håret extremt effektivt.

Den praktiska trimmern från Njord har en fantastisk ergonomisk design som är lätt att hålla i, så att du kan trimma och träffa hårlinjen perfekt.

Setet innehåller en trimmer för näshår och öronhår, en precisionstrimmer, ett skärhuvud för närmare rakning och en trimmer för ögonbryn.

Som näshårtrimmer utmärker sig Njords produkt genom att den har ett avlångt skärhuvud som lätt tar sig runt insidan av näsborren. Det gör det lättare att fånga upp de irriterande hårstråna som växer ut ur näsan

För rengöring efter användning kan du helt enkelt skölja huvudet med rinnande vatten och få en liten rengöringsborste med för att borsta bort hår från de enskilda delarna.

BaByliss Diamond Precision

Den välkända tillverkaren BaByliss, som är väletablerad på marknaden för personlig vård för både män och kvinnor, har naturligtvis också en stark produkt, som har hittat sin väg till den här artikeln.

Det första som fångar ögat är den vackra metalldesignen, som till och med har en grov mitt, vilket gör det lätt att hålla i maskinen och använda den dagligen.

BaByliss näshårtrimmer signalerar hög kvalitet, så det är ingen slump att den är utrustad med diamantskärteknik som enkelt och elegant skär bort oönskade hårstrån.

Själva näshårtrimmern fungerar oklanderligt och tar sig runt näsborren på ett bra sätt, där den tar bort hårstråna på ett effektivt sätt. Det finns dock även möjlighet att använda det medföljande ögonbrynsklipphuvudet, vilket gör det enkelt att hålla dem snygga snarare än buskiga. För detta ändamål kan du välja mellan två distanser för att uppnå den perfekta looken för ditt ansikte när du trimmar brynen.

Naturligtvis kan maskinen också användas för att trimma hår i öronen, vilket ger dig en snygg look.

Observera att den snygga näshårstrimmern levereras med batteri. Batteriet räcker länge och ger mycket kraft för att ta hand om de oönskade hårstråna.

Mer för män

Vår rekommendation

Remington T-serie detaljstrimmer precisionssats

Amerikanska Remington har naturligtvis också hittat hit på grund av deras orubbliga produktkvalitet, som är varumärkets kännetecken.

Remington levererar här en trimmer för näshår med matchande skärhuvuden, vilket gör det till en multifunktionell precisionstrimmer. Du får alltså den klassiska funktionen för att trimma oönskade näshår, men du kan också använda de medföljande skärhuvudena, som gör det lekfullt enkelt att trimma öronhår eller ögonbryn. Särskilt för ögonbrynen kan du till och med ställa in huvudet så att det klipper från 1-5 mm. Detta gör det enkelt att hitta det perfekta avståndet. Dessutom har du nytta av en precisionstrimmer som kan forma linjerna runt skägget och hårfästena för en ren look.

Själva maskinen är tillverkad med en solid ergonomisk design, där du drar nytta av ett halkfritt grepp som gör det lättare att hålla i maskinen – även om dina händer har blivit blöta ute i badrummet.

Precis som de andra produkterna i denna artikel drivs den här maskinen av AA-batterier, vilket ger tillräcklig motorkraft för att klippa håret på de avsedda områdena. Detta beror också på den kraftfulla skärkanalen, som är utformad för att klippa även de mest envisa hårstråna.

Om märkena i det här testet av näshårtrimmer

I den här artikeln hittar du Njord, BaByliss och Remington. De två sistnämnda märkena representerar båda internationellt kända topptillverkare som är kända för pålitliga produkter och lång livslängd.

Det andra varumärket är Njord, som är ett nyare danskutvecklat varumärke med fokus på män. Njord är med andra ord utvecklad för mäns behov, och naturligtvis med motsvarande hög kvalitet.

Med andra ord är dessa märken bra val för konsumenterna och har ett högt värde för pengarna.

Relaterad artikel: bästa skäggtrimmer för enkel skötsel

Typiska frågor för användning av en trimmer för näshår

Hur använder man en trimmer för näshår?

En näshårtrimmer är ett relativt enkelt verktyg vars handtag förs in i näsan och försiktigt klipper håret. Maskinen ska inte pressas eller tvingas, utan ska helt enkelt flyttas lugnt runt i en cirkulär rörelse.På vissa ställen kan du behöva trycka lite mer för att fånga upp flygande hårstrån. Återigen, undvik att trycka hårt och låt maskinen göra sitt jobb.
Noshårtrimmerna är vanligtvis utformade med en praktisk ergonomisk design och låg vikt, vilket gör dem lätta att använda.

Är det farligt att använda en trimmer för näshår?

Nej, det är inte farligt att använda en trimmer för näshår. Det är en produkt som du hittar i många herrtoaletter, där den ofta används – utan att vara farlig. Detta beror inte minst på att knivarna på själva produkten är skyddade av en slida, så att de aldrig kommer i direkt kontakt med näsan, utan bara skär ner hårstråna.

Lämna en kommentar